Izbornik

Pretraživanje vozila

Osobna vozila

U ponudi imamo veliki izbor kvalitetnih osobnih vozila. Osim prodaje vozila nudimo Vam i mogućnost otkupa Vašeg vozila, kao i mogućnost zamjene po sistemu "staro za novo" ili "staro za staro".

Odaberite marku vozila

Rezultati pretrage (13)

Filteri 0

Avia Cars Usluge

Auto osiguranja Auto osiguranja

Kada je u pitanju vaša sigurnost na cestama, mi smo tu da vam pružimo potpunu zaštitu. Naša tvrtka se ponosi pružanjem kvalitetnih auto osiguranja s naglaskom na vaše mirno i sigurno putovanje. Bilo da ste vozač s dugogodišnjim iskustvom ili ste upravo položili vozački ispit, mi imamo pravi paket osiguranja za vas.

Otkup rabljenih vozila Otkup rabljenih vozila

Ako želite prodati svoje rabljeno vozilo na brz, jednostavan i pouzdan način, mi smo tu da vam pomognemo. Nudimo vam profesionalnu uslugu otkupa, bez obzira na marku, model ili stanje vozila.

Najam automobila Najam automobila

Kada vam je potreban pouzdan i udoban automobil za vaše putovanje ili poslovne potrebe, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu najma. Naša tvrtka se ponosi širokim izborom vozila i fleksibilnim opcijama kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Opcije financiranja Opcije financiranja

Nudimo fleksibilne opcije leasinga koje će zadovoljiti vaše potrebe i budžet. Bez velikog početnog ulaganja, možete uživati u vožnji željenog vozila. Naš stručni tim pruža podršku i brzu obradu zahtjeva. Kontaktirajte nas danas i ostvarite svoj san o vlastitom vozilu putem leasinga.

Nova vozila Nova vozila

Ponosni smo što smo ekskluzivni partner marke Peugeot i što vam možemo ponuditi vrhunska vozila, kvalitetnu uslugu i sveobuhvatnu podršku za vaše potrebe vezane uz Peugeot.

Novosti

Nagrada grada Zadra 2023
Pročitaj više

Nagrada grada Zadra 2023

26.03.2023.

Ove godine smo kao generalni spoznor podržali utrku ''Nagrada grada Zadra''

Wine EnoGASTRO VIP
Pročitaj više

Wine EnoGASTRO VIP

17.03.2023.

Avia Cars d.o.o. kao generalni sponzor i ove godine je priustovao Wine EnoGASTRO VIP eventu.

Službeno otvorenje Avia Cars d.o.o.
Pročitaj više

Službeno otvorenje Avia Cars d.o.o.

03.03.2023.

Za službeno otvaranje i preuzimanje tvrtke napravili smo event na kojem su nas posjetili svi naši novi i stari kupci koju su uveličali naš dan.

Avia Cars d.o.o. kao novi Peugeot koncesionar
Pročitaj više

Avia Cars d.o.o. kao novi Peugeot koncesionar

01.01.2023.

Tvrtka Avia Cars d.o.o. 01.01.2023. godine preuzela je koncesiju za nova Peugeot vozila u Zadru.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »